Suntem o echipă entuziastă și pasionată ce promoveaza jocul de golf către românii de toate vârstele, misiunea noastră fiind să aducem jocul de golf cât mai aproape de tinerele generații, atât pentru aspectul său recreativ cât și pentru influența benefică pe care acest sport o are în viața tinerilor prin dezvoltarea unei educații solide și a unui caracter puternic bazat pe un sistem de valori sănătos.

Începănd cu 2016, anul înființării noastre, ne-am implicat activ alături de oameni inimoși și pasionați în proiecte de promovare și prezentare a jocului de golf, având onoarea de a fi parteneri la Campionatele Naționale de Golf pentru Amatori ale României.

Cu ajutorul tehnologiilor moderne înglobate în simulatoarele și echipamentele de golf pe care le comercializăm, pe baza parteneriatelor cu producători renumiți de echipamente de golf precum simulatoare, asistenti personali pentru antrenament, aplicații software, crose, mingi,  accesorii sau echipamente pentru driving range, oferim clienților noștri posibilitatea de a se familiariza cu acest sport într-un mod atractiv.

Simulatoarele și accesoriile personale pentru golf sunt disponibile pentru vânzare sau închiriere si pot fi însotițe de instructori de golf pentru a îndruma și prezenta noțiunile de bază necesare practicării jocului de golf. Orice eveniment, fie că vorbim de aniversări, întălniri cu partenerii sau evenimente corporate, se transforma  într-unul de excepție prin utilizarea unui simulator de golf! (Mai multe detalii aici)

Pentru popularizarea jocului de golf am deschis in București primul showroom polivalent de golf din România, organizat atât pentru a prezenta cele mai îndrăgite gadget-uri din industria echipamentelor de golf cât și ca spațiu de relaxare și „încărcare a bateriilor” prin practicarea jocului de golf indoor, individual sau în cursul turneelor online. Showroom-ul va gazdui pe toată durata anului cursuri de inițiere in jocul de golf pentru copii si adolescenți dar și pentru părinții și bunicii acestora, fără limită de vârstă! (Mai multe detalii aici)

Online, www.golfstudio.ro iși propune să devină un portal web relevant pentru întreaga comunitate a pasionaților de golf, de toate vârstele, fie că vorbim de seniori, adulți, adolescenți sau copii! În egala masură ne propunem să fim o interfață prietenoasă și ușor accesibilă pentru cei ce doresc să experimenteze pentru prima oară ce înseamnă jocul de golf.

Golf-ul este la nivel profesionist un sport foarte dificil, cu un nivel de complexitate ridicat. Există însă o camaraderie unică printre jucătorii de golf, deoarece aceștia știu ce înseamnă jocul și setul special de provocări și bucurii pe care golful le poate oferi.

În lipsa unei istorii locale a acestui sport și în absența unui program național de mediatizare al beneficiilor pe care le aduce practicarea sa, în continuare jocul de golf este privit majoritar cu îndoială sau suspiciune când vine vorba de aspectul său educativ, percepția privind intensitatea efortului fizic depus de practicanți, timpul alocat pentru a-l practica, dar, mai ales, efectele benefice pe care acest sport le aduce în viata practicanților, indiferent de vârstă.

Echipa Golf Studio împreuna cu partenerii săi iși propun să contribuie la dezvoltarea și promovarea valorilor jocului de golf în România, sunteți bineveniți să vă alăturați inițiativei noastre!

Laurențiu Dobrinescu
Cofounder

Golfescu
Cofounder

Andrei Enescu
Instructor Golf